Renegade – en bil, to sjæle

Jeep® Renegade er på den ene side en praktisk og komfortabel familiebil med plads til det hele, et lavt forbrug og de kompakte ydre

mål, der gør den nem at køre i byen. Men den ville ikke være en Jeep® uden klassens bedste offroad-egenskaber.  Det er en af den slags biler, der ændrer på alt det vi troede vi vidste. De runde lygter og kølergrillen med de syv ‘slots’ forener det klassiske og det moderne, og gør at du omgående genkender den som en Jeep® – også om natten, hvor de nye LED-lygter giver den et helt særligt udseende der afslører små detaljer – som det særlige ‘X‘ i lygteglasset, inspireret af de klassiske amerikanske ‘jerrycan’-benzindunke.

Designet er lige så robust som det er originalt, for Renegade er lige meget hjemme i vildmarken som i byen, hvor de effektive 3- og 4-cylindrede turbomotorer forener stort drejningsmoment med et lavt forbrug. Den er skabt til dig som gerne vil stå ud fra mængden og gå din egen vej, og ønsker en bil, som er født til at underholde. For hvis lysten til eventyr melder sig, er den klar til at køre hvorhen du vil. Det er ikke tilfældigt at vi døbte den Renegade.

Mdl. Ydelse fra kr. 3.695,-
Periode 36 mdr. 
Udbetaling kr. 14.995,- 

Kontakt os på tlf. 34 12 80 00 hvis du vil vide mere eller booke en prøvetur.