Klasse, komfort & køreglæde

Er du til veldrejede modeller med flotte kurver og fyrigt temperament? Så er Italian Auto Aarhus til for dig.

Uanset om du er privatbilist, firmabilsejer eller erhvervskunde, finder du hos os en løsning, der matcher dit behov. Foruden dedikeret rådgivning og service byder vores bilhus på alle de fristende modeller fra Alfa Romeo, Jeep, Fiat og varebilerne fra Fiat Professional. Kom selv og oplev et komplet modelprogram af styrke, elegance og moderne teknologi – svøbt i forførende, italiensk design.

Sammen med de italienskfødte attraktioner finder du i Italian Auto Aarhus et på alle måder hårdført designikon fra USA – med en stolt historie og rødder i militæret. Jeep blev oprindeligt produceret for den amerikanske hær som et køretøj til let transport og rekognoscering. I snart 80 år har Jeep været synonym med pålidelig styrke og offroad-kvaliteter, og i dag er klassikeren indlemmet i den italienske familie under Fiat Chrysler Automobiler.

Med Barolo i kopholderen

Motoren bag Italian Auto Aarhus er ildsjæl og italienselsker Uffe Andersen, som har familie i støvlelandet. Under mottoet ”Med Barolo i kopholderen” har han samlet mere end 20 års erfaring inden for bilbranchen – og dyrket en endnu længere kærlighedsaffære med klassiske, italienske biler og motorcykler. Han kalder da også det eksklusive bilhus i Aarhus for et romantisk eventyr, som han har glædet sig til at dele med aficionados, Alfisti og alle andre med blik for kvalitet i både køreegenskaber og design.

Vil du også være en del af eventyret? Så kig forbi Italian Auto Aarhus, hvor du kan komme helt tæt på de legendariske, italienske biler – og opleve, prøvekøre og købe din egen bid af Italien.

Toptunet service og engagement

Italian Auto Aarhus er drevet med hjertet. Vi har al den viden, erfaring og forstand, det kræver at håndtere fuldblodsbiler som Fiat, Alfa Romeo og Jeep, men hos os møder du samtidigt en stab af medarbejdere, hvis hjerter alle banker passioneret for italienske hestekræfter. Og vores lidenskab for italiensk raffinement og køreglæde går igen i vores ambition om at levere en optimal kundeservice.

Vi har eget værksted, som servicerer både person- og varebiler. Desuden får du professionel rådgivning om de enkelte bilmærker og modeller, ligesom vi gerne hjælper dig med at finde den optimale løsning i forhold til fx finansiering og leasing af de italienske Premium biler.