Italian Auto Aarhus byder på det komplette modelprogram fra Alfa Romeo, Fiat, varebilerne fra Fiat Professionel samt den amerikanske klassiker Jeep, der nu er indlemmet i den italienske familie under Fiat Chrysler Automobiler. Hos Italian Auto Aarhus møder du en stab af medarbejdere, hvis hjerter alle banker passioneret for både italienske hestekræfter og det på alle måder hårdføre designikon Jeep.PACE

SPACE

Velfungerende værksted og nye lokaler
Motoren bag Italian Auto Aarhus er ildsjæl og italienselsker Uffe Andersen, som har mere end 20 års erfaring inden for bilbranchen og sammen med sin stab tilbyder professionel rådgivning om de enkelte bilmærker og modeller – og hjælp til at finde den optimale løsning i forhold til fx finansiering og leasing af de italienske Premium biler. Desuden har Italian Auto Aarhus eget værksted, som servicerer både person- og varebiler.
SPACE
Italian Auto Aarhus har vokseværk og er netop flyttet i nyt bilhus på Viborgvej 282, 8210 Aarhus V. Så kig ind og lad dig forfører af vores flotte modelprogram – vi har lige nu stærke åbningstilbud!
SPACE
Eller ring på tlf.: 34 12 80 00