Autopunkt i Skanderborg er blevet til Italian Auto Aarhus og er dermed trådt ind i et italiensk bileventyr som en del af Fiat Chrysler Automobiles Denmarks forhandlernetværk. Italian Auto Aarhus er et samlet bilhus for Fiat, Alfa Romeo, Jeep samt varebilerne fra Fiat Professional – og har Uffe Andersen ved roret. Han er også daglig leder af huset i Skanderborg, hvor du udover de forførende, firhjulede italienere vil møde samme stab af kompetente medarbejdere, som tidligere var i Autopunkt.

Det er den erfarne bilhandler Uffe Andersen, der i samarbejde med FCA Denmark – den danske importør af bilmærkerne Fiat, Jeep, Alfa Romeo samt Fiat Professional – står bag Italian Auto Aarhus, som har showroom på Sommervej 19 i Århus. Nu indtager italienerne med de flotte kurver og fyrige temperament også Skanderborg – og med sig har de den ikoniske Jeep, der i dag er en del af Fiat Chrysler Automobiles-familien.

“Vi er utroligt glade for at være blevet en del af det italienske bileventyr og glæder os til at præsentere Skanderborg og omegn for en række italienske mesterværker, der forener raffineret design med råstyrke og smidighed.“ Derfor holder vi Nytårskur i weekenden den 5 – 6. januar, hvor man foruden at opleve de nyeste modeller kan nyde et glas champagne og tilhørende kransekage” siger Uffe Andersen fra Italian Auto Aarhus i Skanderborg, som fortsat er at finde på Grønlandsvej 2.

Bilhuset i Skanderborg forhandler eksklusivt Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Fiat Professional,– og leverer det komplette modelprogram. Desuden servicerer Italian Auto Aarhus i Skanderborg også kunderne med værksted for person- og varebiler.

“Hos Italian Auto Aarhus er det vores ambition at levere løsninger og tilbyde bilmodeller, uanset hvilket behov man har, og hvad enten man er privatbilist, firmabilsejer eller professionel kunde. Både professionelt og personligt glæder jeg mig over at arbejde med så forskellige, men legendariske bilmærker, da jeg har altid haft forkærlighed for klassiske italienske biler og motorcykler.” siger Uffe Andersen, adm. direktør i Italian Auto Aarhus.

Uffe Andersen har mere end 20 års erfaring i bilbranchen, som blandt andet tæller mere end 16 år hos Ford forhandleren Brdr. Hosbond, hvor han i de seneste 8 år var medejer af firmaet.

Hos FCA Denmark er der stor begejstring for det nye samarbejde med Uffe Andersen. Åbningen af bilhuset er et vigtigt led for at imødekomme den efterspørgsel, der er for gruppens bilmærker, ligesom det markerer, at Alfa Romeo og Jeep nu atter kan købes i Østjylland.

”Det har længe været vores ønske at styrke forhandlernetværket, så vi kan tilbyde vores sortiment af Premium biler til et større marked, end hvad vi har gjort tidligere. Vi mener, at det har afgørende betydning at være til stede dér, hvor efterspørgslen er stor, og gennem vores samarbejde med Italian Auto Aarhus kan vi tilbyde vores kunder i det østjyske den ekspertise og service, som de fortjener. Vi glæder os over, at vi nu vil være i stand til at give flere danskere mulighed for at opleve det brede FCA sortiment i samarbejde med en erfaren og meget kompetent forhandler”, siger Simon Rivier, adm. direktør i FCA Denmark.

___________________________________________________________________________________

For yderligere information, kontakt venligst:

Uffe Andersen

Indehaver, Italian Auto Aarhus

Mobil: 20 870 870

Mail: uffe@iaaa.dk