Fiat Tipo Street / 5 dørs

0 i udbetaling
Fra kr. 1.749,- i mdl ydelse ved finansering og med 10 års garanti

Alle bilejere ved at en stor bil koster mange penge, for sådan har det altid været. Eller rettere, sådan plejede det at være, men sådan er det ikke med den nye Fiat Tipo. Der er ikke sparet på hverken plads eller komfort, for er Tipo blandt de mest rummelige biler i klassen, både som 5-dørs hatchback og stationcar. Vi har heller ikke sparet på standardudstyret, og du kan udstyre din Tipo med præcis hvad du har brug for. Faktisk er der kun ét sted Tipo kan siges at være sparsom, og det er forbruget, for blandt motorerne finder du vor mest effektive turbodiesel, med et gennemsnitligt forbrug på 27 km/l!

Den 5-dørs Tipo giver dig masser af komfort og udstyr – og masser af plads. Til prisen er der ingen som kan matche rummeligheden på bagsædet eller i bagagerummet, for selv om den kun er 4,37 meter lang, er der stadig plads til 440 liter bagage.

Alle modeller i Tipo-versionen er naturligvis udstyret med fuld sikkerhedspakke som omfatter automatisk nødbremse, seks airbags, ABS, stabilitetssystemet ESC inklusive ASR traction control og Hill Holder. Derudover kan Tipo leveres med parkeringssensor og bakkamera, samt adaptiv fartpilot som hjælper med at holde en sikker afstand til bilen foran uanset hastigheden.

Kontakt os på 34 12 80 00 for at høre mere.