COOKIEPOLITIK

Hvad er en cookie?

En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tablet for at genkende enheden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. En cookie kan ikke læse data på din computer eller indeholde skadelig kode som fx virus, men fortæller os om dit besøg på vores hjemmeside.

Du kan slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske virksomheder har pligt til at informere om, at de indsamler cookies, når du besøger deres hjemmeside. Det kan du læse mere om i “Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr”.

Link til bekendtgørelsen.

 

Hvad bruger vi cookies til?

Cookie-oplysninger bruger vi først og fremmest til at gøre websitet mere anvendeligt og til at måle trafikken på siden. Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du opleve, at annoncer bliver mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Desuden kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hos Italian Auto Aarhus anvender vi Google Analytics til at analysere den data, vi får omkring trafikken på vores website.

Skulle du have nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Marketing Manager, Rikke Brix Hjeresen på rikke@iaaa.dk

 

PERSONDATAPOLITIK

Hos Italian Auto Aarhus arbejder vi i kontakten med vores kunder (herefter ”du”), det være sig erhvervsdrivende eller forbrugere, kontinuerligt mod at opretholde et optimalt niveau af datasikkerhed samt naturligvis at overholde den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

 

Vi forklarer i denne persondatapolitik, hvordan vi håndterer og behandler dine personlige oplysninger, når du (1) besøger vores hjemmeside www.iaaa.dk, eller (2) på anden måde videregiver dine personlige oplysninger til os i forbindelse med køb eller leasing af produkter, ansøgning om job hos os, deltagelse i konkurrencer udbudt af os m.v.

Vi sælger biler og skræddersyr leasingaftaler til både private og erhverv.

Har du spørgsmål til persondatapolitikken, kan du kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger:

 

Italian Auto Aarhus A/S

Sommervej 19

8210 Aarhus V.

Telefon: 34 12 80 00

Email: rikke@iaaa.dk

CVR 39322447

 

Hvor indsamler vi personoplysninger?

Vi indsamler personlige oplysninger fra dig i forbindelse med vores virksomhed, herunder

  • når du besøger hjemmesiden
  • via sociale medier
  • i forbindelse med din deltagelse i konkurrencer udbudt af os
  • hvis du søger job hos os
  • hvis du anmoder om tilbud eller samarbejdsaftaler samt aftaler i forbindelse med køb eller leasing af produkter

 

Hvilket formål har vi med indsamlingen – og hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler først og fremmest personlige oplysninger om dig for at kunne

  • bekræfte din identitet
  • levere vores produkter eller præmier
  • behandle forespørgsler eller reklamationer angående vores produkter
  • behandle anmodninger fra dig via websitet
  • behandle ansøgninger til stillinger hos os
  • målrette eventuel markedsføring
  • forbedre vores services
  • opfylde lovkrav

 

Såfremt det er relevant, vil vi derfor behandle følgende personlige oplysninger om dig:

  • navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, fødselsdato og andre almene personoplysninger.
  • browserinformation
  • oplysninger om uddannelse, joberfaring og CV
  • oplysninger om relevante kontaktpersoner, hvis der er tale om en erhvervskunde

 

Hos Italian Auto Aarhus indsamler vi kun personoplysninger i det omfang, at det er nødvendigt i forhold til at forfølge et af ovenstående formål – og altid i henhold til den gældende lovgivning.

 

Hvem deler vi dine personlige oplysninger med?

Vi kan i forbindelse med ovenstående i visse tilfælde anvende tredjeparter til at bistå os i forbindelse med fx håndtering af konkurrencer, rekruttering mm.

Vi anvender herudover en række leverandører til blandt andet dokumentbehandling og oversættelse, makulering, levering af it-systemer, it-support, dokument- og dataopbevaring samt rådgivning. I så fald behandler leverandørerne personoplysninger på vores vegne og efter vores instruktion. Vi indgår databehandleraftaler med disse leverandører for at sikre, at de behandler personoplysninger forsvarligt og i overensstemmelse med vores forpligtelser i henhold til gældende lovgivning.

 

Hvordan opbevarer vi dine personlige oplysninger?

Vi beskytter naturligvis dine personoplysninger og har et internt sikkerheds-setup, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger. Desuden hat vi faste procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til medarbejdere, der behandler personoplysninger.

Vi har indgået databehandleraftaler med samtlige leverandører, som behandler personlige oplysninger på vegne af os.

 

Ændringer

Vi kan fra tid til anden få behov for at ændre denne persondatapolitik. Hvor det er muligt, underretter vi dig via e-mail, hvis vi foretager betydelige ændringer. Dog vil vi opfordre dig til løbende at gennemlæse denne persondatapolitik på websitet for at holde dig orienteret om, hvordan vi bruger dine personoplysninger.