Vinder af vores Fiat Talento Fleet konkurrence på Facebook Arne Biering, fik for to uger siden indløst sin præmie. Her er Arnes oplevelse efter at have haft bilen i én uge:

“Tak for lån af en, for mig, overraskende komplet firmabil.

Kørekomforten er fantastisk grundet meget lidt støj, selv under motorvejskørsel. Jeg var overrasket over bundtrækket i 6. Gear. Den klarer det uden problemer fra 75, så selv på landevejen kan man bruge det høje gear. Af en kassevogn at være, blev jeg desuden imponeret af hvor lidt den er påvirket af selv en kraftig sidevind. Lastrummet er i en klasse for sig. Virkelig regulært og anvendeligt til hvad som helst. Her er god plads til en reol og lange elementer. Og der er rigeligt med surringskroge til sikring af lasten. Den heldækkende træbund er også et stort plus.

I denne model har jeg kun én mangel: fartpilot. Den støjsvage kabine gør det svært at fornemme, at man rent faktisk kører hurtigt uden at bemærke det. Her er en fartpilot en kæmpe hjælp. Og især da bundtrækket er så godt, vil det give en komfortabel transport. Det store display i bilen gør det dog nemt at se hastigheden – et ekstra plus. Og de indbyggede USB stik gør det nemt at holde strøm på mobilen, endda samtidig med man kan høre ens yndlingsmusik. Næste udvikling må blive en integreret mobilholder. I dag er den nødvendig for mig som håndværker, ikke mindst til navigation.

Med fartpilot og mobilholder ville jeg havne på 9 ud af 10 stjerner for en kassevogn i denne størrelse.

Mvh Arne”

Vi takker Arne for den fine anmeldelse af vores Fiat Talento Fleet. Har du spørgsmål eller mangler du rådgivning vedr. din næste firmabil, så giv vores Erhvervschef Jacob et kald på 23 86 84 94 eller kig forbi vores showroom i Aarhus V.